Om oss

På Paninteractive.se är vi inte bara en digital plattform – vi är en gemenskap av teknikentusiaster och gaming-fanatiker som strävar efter att dela vår passion med likasinnade. Vår mission är att föra samman de bästa aspekterna av spelvärlden och den tekniska arenan, och ge våra besökare en upplevelse som är både informativ och underhållande.

Henrik Larsson
Med en bakgrund inom dataspelsdesign och över ett decenniums erfarenhet av branschen, är Henrik den kreativa kraften bakom Paninteractive.se. Han har alltid haft en förkärlek för både spel och teknologi, vilket ledde honom till att skapa denna plattform. När han inte granskar de senaste spelen eller tekniska prylarna, hittar du honom ofta djupt försjunken i en ny roman eller utforskar landskapet i en virtuell värld.

Emma Johansson
Emma är vår tech-guru. Med en examen i systemvetenskap och flera år i tekniksektorn, ger hon insikt och expertis som kompletterar Henrik perfekt. Emma har en osviklig förmåga att bryta ner komplex teknologi till begriplig information för våra besökare. När hon inte testar de senaste gadgetsen eller skriver teknikrecensioner, älskar hon att ta en löptur i skogen eller experimentera med ny kod.

Tillsammans bildar Henrik och Emma kärnan i Paninteractive.se, och de ser fram emot att fortsätta växa tillsammans med den gemenskap de har skapat här. Välkommen att dyka djupt in i den spännande världen av dataspel, teknik och tillbehör med oss!